Metin2 Server Files 1-99 sürümü, klasik PvP deneyimini yaşatmak isteyen sunucu sahipleri için hazırlanmış dengeli ve optimize edilmiş bir altyapıdır. 1-99 level sistemi, old school progression yapısı ile oyunculara sade ve rekabetçi bir oyun ortamı sunar.
Bu altyapı genellikle:
✔ Dengeli drop sistemi
✔ Klasik item yapısı
✔ Optimize edilmiş core dosyaları
✔ Stabil performans ayarları
✔ Geliştirilebilir sistem yapısı
ile birlikte gelir.
1-99 sistemli sunucular, yüksek level karmaşasından uzak, daha rekabetçi ve hızlı PvP deneyimi sunmak isteyen projeler için tercih edilir. Kurulumdan önce dosyaların test ortamında denenmesi ve sürüm uyumluluğunun kontrol edilmesi önerilir.
RAİN SERVER FİLES OFFLİNE SHOPLU HALIDIR KENDİMCE BİRSÜRÜ AYAR YAPTIM İSTEYENLER İÇİN
SERVER FİLES İÇİN TEŞEKKÜRLER YAPTIGIM FİXLER AYARLAR İNDİRECEĞİNİZ ZİP DOSYASININ İÇİNDEDİR
BAZI MAPLAR BİNEKLER KOSTUMLER SİLAH DÖNÜŞÜMLERİ VE SİLAHLAR YOKTUR EKLEYENLER OLURSA BANADA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM PC FORMATLICAM BU YÜZDEN PAYLAŞMAK İSTEDİM YARDIM İÇİN OZELDEN MESAJLARA DONUS YAPICAM YAZA BİLİRSİNİZ
Filesin Kütüphane Bilgileri
-------------------------------------------------------------
Client Derleyici: Visual Studio 2013
Server Derleyici: GCC 9
FreeBSD Sürümü:metin2-GRININJA
RAR SİFRE:sayles
Bu altyapı genellikle:
✔ Dengeli drop sistemi
✔ Klasik item yapısı
✔ Optimize edilmiş core dosyaları
✔ Stabil performans ayarları
✔ Geliştirilebilir sistem yapısı
ile birlikte gelir.
1-99 sistemli sunucular, yüksek level karmaşasından uzak, daha rekabetçi ve hızlı PvP deneyimi sunmak isteyen projeler için tercih edilir. Kurulumdan önce dosyaların test ortamında denenmesi ve sürüm uyumluluğunun kontrol edilmesi önerilir.
RAİN SERVER FİLES OFFLİNE SHOPLU HALIDIR KENDİMCE BİRSÜRÜ AYAR YAPTIM İSTEYENLER İÇİN
SERVER FİLES İÇİN TEŞEKKÜRLER YAPTIGIM FİXLER AYARLAR İNDİRECEĞİNİZ ZİP DOSYASININ İÇİNDEDİR
BAZI MAPLAR BİNEKLER KOSTUMLER SİLAH DÖNÜŞÜMLERİ VE SİLAHLAR YOKTUR EKLEYENLER OLURSA BANADA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM PC FORMATLICAM BU YÜZDEN PAYLAŞMAK İSTEDİM YARDIM İÇİN OZELDEN MESAJLARA DONUS YAPICAM YAZA BİLİRSİNİZ
Filesin Kütüphane Bilgileri
-------------------------------------------------------------
Client Derleyici: Visual Studio 2013
Server Derleyici: GCC 9
FreeBSD Sürümü:metin2-GRININJA
RAR SİFRE:sayles
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
VirusTotal Scan Results
- İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Meta Title
- Metin2 1-99 PvP Server Files | Stabil ve Optimize Sunucu Dosyaları
- Meta Description
- Metin2 1-99 server files ile klasik PvP sunucu kurun. Stabil, optimize ve geliştirilebilir altyapı dosyaları.