R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!

MineCraft Mods Jurassic World Add-On 1.0.13 | Syclone Studios
1
295
admin

admin

PATRON
SİTE YETKİLİSİ
Moderator
ÜYE
Kurumsal Üye
Minecraft Bedrock oyuncuları artık resmi Jurassic World dinozorlarını kendi dünyalarında görebilecek! MC Mods Jurassic World Add-On 1.0.13 ile vahşi dinozorlar keşfedebilir, onları gözlemleyebilir ve nesillerini korumak için üretebilirsiniz. Bu mod, Rebirth serisinden en yeni dinozorları da içeriyor, böylece macera hiç bitmiyor.

Dinozorları Keşfet ve Gözlemle

Bu mod paketi ile oyuncular, Jurassic World evrenindeki tüm dinozor türlerini oyun içinde deneyimleyebilir. T-Rex, Velociraptor ve diğer popüler dinozorlar dahil olmak üzere, her biri detaylı davranış modeline sahip. Oyuncular, vahşi dinozorları bulabilir, onları alt edebilir ve güvenli kafeslere taşıyarak DNA çıkarabilirler. Bu, dinozorların davranışlarını anlamak ve nesillerini korumak için kritik bir adım.

Kendi Üssünü Kur ve Yönet

MC Mods Jurassic World Add-On, sadece dinozorları görmekle kalmaz; oyuncular kendi üslerini inşa edebilir ve yönetebilir. Yüksek teknoloji kafesler, gözlem alanları ve üretim merkezleri sayesinde, dinozorları güvenli bir şekilde saklamak ve çoğaltmak mümkün. Böylece oyuncular, oyun deneyimini hem eğlenceli hem de stratejik bir şekilde yaşayabilirler.

DNA Çıkarma ve Üretim Mekanizması

Mod paketi, DNA çıkarma ve üretim mekanizmasıyla Jurassic World deneyimini zenginleştiriyor. Dinozorları gözlemleyip DNA topladıktan sonra, bu DNA'yı kullanarak yeni bireyler üretebilir ve türlerin yok olmasını önleyebilirsiniz. Rebirth serisinden en yeni dinozorlar da bu mekanizmaya dahil edildi, böylece mod her zaman güncel ve heyecan verici kalıyor.

Meta Title
Jurassic World Mod Pack 1.0.13 | Minecraft Bedrock by Syclone
Meta Description
Minecraft Bedrock için Jurassic World mod paketi! Dinazorları bulun, DNA çıkarın, gözlemleyin ve üreterek nesillerini koruyun. Rebirth dinosları dahil!
Teşekkür ettim ama hala indirme bağlantısını göremiyorum... Neyi yanlış yapıyorum?

Evet! Aha! Şimdi çalışıyor. Ah! Şimdi çalışıyor. Teşekkür ederim.

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!