Pk2 Extractor ve Pk2 Editor
0
454
admin
PK2 Extractor ve PK2 Editor, özellikle Silkroad Online (vSRO) client dosyaları ile çalışan geliştiriciler için kullanılan temel araçlardır. Bu araçlar sayesinde oyun içerisindeki PK2 uzantılı arşiv dosyaları açılabilir, düzenlenebilir ve tekrar paketlenebilir.

🔍 Ne İşe Yarar?

PK2 Extractor, oyun clientinde bulunan media.pk2, data.pk2 gibi dosyaların içeriğini çıkarmak (extract etmek) için kullanılır. Bu sayede item ikonları, text dosyaları, map verileri ve çeşitli client içeriklerine erişebilirsiniz.

PK2 Editor ise bu dosyalar üzerinde düzenleme yapmanızı sağlar. Örneğin:

• Item isimlerini değiştirme
  • NPC text düzenleme
  • Skill veya item açıklamaları ekleme
  • Görsel ve icon değişiklikleri yapma

⚙️ Nasıl Kullanılır?

İlk olarak PK2 Extractor ile ilgili PK2 dosyasını bilgisayarınıza çıkartmanız gerekir. Extract işlemi tamamlandıktan sonra elde ettiğiniz dosyalar üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.

Daha sonra PK2 Editor kullanarak bu dosyaları tekrar PK2 içerisine ekleyebilir ve client üzerinde aktif hale getirebilirsiniz. Yapılan değişikliklerin oyunda görünmesi için düzenlenen PK2 dosyasını client klasörüne geri atmanız yeterlidir.
636

Meta Title
Silkroad Server Kurma Rehberi – Adım Adım Kurulum ve Server Files - Silkroad Online Full Server Files – VSRO / CSRO / PSRO Uyumlu Komple Paket
Meta Description
Silkroad Online server kurmayı adım adım öğrenin. Silkroad server files kurulumu, test aşamaları, yönetim ve optimizasyon rehberi ile kendi serverınızı kurun. Silkroad Online Full Server Files paketi; Gateway/Agent/Game/DB/Client/Tools ve gerekli scriptler (Lua/C++) içeren eksiksiz bir sunucu kurulum setidir. VSRO, CSRO, PSRO gibi özel server projeleri için uyarlanabilir dosyalar ve kurulum rehberi içerir. Paket; veritabanı yedekleri, örnek konfigürasyonlar, patch/launcher araçları, anti-cheat modülleri ve client unpack/pack araçlarıyla birlikte gelir. Yeni başlayanlar ve deneyimli sunucu yöneticileri için adım adım kurulum notları ile birlikte güvenli ve stabil bir Silkroad sunucusu oluşturmanıza yardımcı olur. Paket İçeriği (kısa): Gateway / Agent / Game server EXE & konfigürasyonları SQL veritabanı yedekleri (.bak) ve tablo şemaları Client unpack/pack & patch araçları Lua / C++ scriptleri ve event dosyaları Kurulum rehberi (ODBC, SQL, port ayarları) Anti-cheat / ghost-fix modülleri Web panel ve launcher örnekleri
Son düzenleme:
admin
← Önceki Konu

vSRO Map Açma Kapatma

• admin
  • Cevaplar: 0
Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!

Access Restricted

Browser developer tools or unauthorized inspection detected.
Access to this site is limited to standard browser sessions for security reasons.

Protection by r10dev.net