vSRO (v1.188) Kurulum Rehberi
vSRO 1.188 versiyonu için tamamen temiz ve hazır oyun dosyaları ve kurulumu rehberi karşınızda! Önceden yapılandırılmış oldukları için testlerinize vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz. Kurulumu herkesin hızlıca yapabilmesi için işinize yarayacak tüm dosyaları bir araya topluyorum.vSRO 1.188 için tamamen hazır ve temiz oyun sunucusu kurulumu rehberi!
Bu rehber ile SQL Server 2022 kurulumu, test server dosyaları, oyunun kendisi ve launcher kurulumu adım adım gösteriliyor. Ayrıca yerel ağ ayarları ve ekstra araçlarla (PK2 Tools, IPINPUT, SR_Db2Media) sunucunuzu hızlıca çalıştırabilirsiniz.
Gerekli Programlar:
SQL Server 2022
SQL Server Management Studio
Gerekli Dosyalar ve İçerik:
TestIn: Game Server'ı çalıştırmak için gereken tüm dosyalar
Client: Oyunun kendisi, tüm dilleri kullanan özel ama klasik bir launcher ile birlikte. NOT: Database ve game account
NOT: Database ve game account "admin 123123123"
Yerel Ağ ayarları:
DNS: 8.8.8.8Alternatif DNS: 8.8.4.4
Statik IP: 192.168.1.121
Ağ Geçidi: 192.168.1.1
TestIn Dosyası RAR şifresi: EPVP
Ekstra Araçlar:
Pk2 Tools Lite indir
Pk2 Tools indir
IPINPUT indir
SR_Db2Media indir
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Silkroand Server files indirrar pass:r10dev.net
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Meta Title
- vSRO 1.188 Kurulum Rehberi – Temiz Sunucu ve Oyun Dosyaları Server files
- Meta Description
- vSRO 1.188 için tamamen hazır ve temiz oyun sunucusu kurulumu rehberi! Bu rehber ile SQL Server 2022 kurulumu, test server dosyaları, oyunun kendisi ve launcher kurulumu adım adım gösteriliyor. Ayrıca yerel ağ ayarları ve ekstra araçlarla (PK2 Tools, IPINPUT, SR_Db2Media) sunucunuzu hızlıca çalıştırabilirsiniz.